KONTAKT MIG,
HVIS DU HAR BRUG FOR EN PASSIONERET FREELANCE GRAFIKER TIL ...

KONTAKT C-PORTFOLIO

Udfyld kontaktformularen herunder for generelle henvendelser eller et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. Henvendelser vil blive besvaret inden for 24 timer.


Øvrige kontaktmuligheder:

Telefon: +45 2873 0100

Email: casper@c-portfolio.dkOM C-PORTFOLIO

Mit navn er Casper Geipel Jensen. Jeg er uddannet mediegrafiker og en passioneret grafisk designer.


I min fritid driver jeg C-PORTFOLIO, hvor jeg hjælper virksomheder og private med professionelle grafiske løsninger.
Har du brug for hjælp? Kontakt mig via. kontaktformularen eller ring 2873 0100.


Vil du se hvad jeg kan?
Klik her for at se et uddrag af min portfolio.


HVAD SIGER KUNDERNE?

Winnie Bach Skyum, Frisør Cassiopeia

Jeg har en frisørsalon i Vejle og har haft den i over 20 år. Da jeg skulle have lavet en hjemmeside valgte jeg at få Casper til at hjælpe mig. Han var meget lyttende til mine ønsker og bidrog med gode råd undervejs. Han var god til at følge op og informere under hele forløbet. Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om at han forstod hvad mine ønsker var og da hjemmesiden var færdig præsenterede han den for mig og sammen gik vi alle detaljer igennem. Han tog imod ris/ros samt justerede de ting der skulle. Han har også kontaktet mig efter den har "været i luften" et par måneder og forhørt sig om alt var ok...OG DET ER DET...

SE FRISØR CASSIOPEIA CASEN

Nikolaj Matthiesen, NIMASOFT ApS

"Casper har lavet en firmaprofil og visitkort til min virksomhed. Den er bygget op omkring mit logo, og stilen er frisk og imødekommende. Under forløbet var han effektiv, hurtig med udkast og feedback på mine input. Casper kom med flere kreative løsningsmodeller, som til sidst resulterede i det flotte resultat. "


Jannik Sørensen, Sikkerpung

Da jeg startede min webshop, havde jeg egentlig tænkt mig at lave det hele selv. Men jeg fandt hurtigt frem til, at det grafiske arbejde krævede alt for meget til, at jeg selv kunne lave det. Så jeg kontaktede Casper og fremlagde mine ønsker. Han tog et kig på siden og fandt på kort tid nogle gode løsninger til hele den grafiske del af siden. Undervejs fik vi både lavet logo, produktbilleder, alle billeder til Facebook-siden og selv de helt basale ting, som selve farven på hjemmesiden blev frisket op. Han var meget lyttende til mine ønsker og sørgede hele tiden for, at jeg var tilfreds med resultaterne. Alt dette var med til, at få min webshop til, at fremstå langt mere professionel og indbydende. Dette gjorde også, at alle mine kunder kunne føle sig langt mere tryg ved, at handle på siden og det mærkede jeg hurtigt på salgstallene.


Jeg blev virkelig glad for resultatet og skal helt sikkert have lavet alt hos Casper fremover!

SE SIKKERPUNG CASEN

Henriette Nørgaard Jensen, Marketing ansvarlig, Kongekampen

I samarbejdet mellem Kongekampen og Casper, har vi fået et rigtigt godt resultat. Casper har øje for detaljer, hvad vi som kunde har villet og klarer tingene i en god dialog, med stort fokus på opgaven og kvaliteten. Han er nem at samarbejde med og er altid klar til at besvare spørgsmål og løse opgaven bedst muligt! Vi har været utroligt glade for det grafiske arbejde og kan varmt anbefale et samarbejde med Casper.

SE KONGEKAMPEN CASEN

Se et uddrag af mit arbejde i min portfolio. SHOW ME!
C-PORTFOLIO - instagram ikon

Følg mit grafiske arbejde på instagram

@caspergj #C_PORTFOLIO