Kongekampen.
Esbjerg største event for studerende.

Udarbejdet af C-PORTFOLIO. Freelance grafiker fra Esbjerg. Klar på opgaver. Store som små. Kontakt mig her.

Kongekampen er en årlig begivenhed arrangeret af studerende fra foreningen Social Aktivitet Mellem Studerende (SAMS).


Holdene der stiller op til Kongekampen repræsenterer deres studie og dyster mod andre i høvdingebold. Efter turneringen er der Kongekampen After Party i Blue Water Dokken for alle over 18 år.


SAMS kontaktede C-PORTFOLIO for at få hjælp til at udvikle grafisk materiale til Kongekampen 2017, herunder plakater til Kongekampen og Afterparty, flyers, diplomer, nametags, drinks- og madbilletter, samt diverse markedsføringsmateriale til sociale medier og web, som holdkort design og skabelon, program for dagen, oversigtskort, grafik til infoskærme til studiestederne, samt grafik til opslag på sociale platforme som Instagram og Facebook.


Alt materiale er udarbejdet i tæt samarbejde med marketingsafdelingen bag Kongekampen. Læs en udtalelse fra Henriette Nørgaard Jensen længere nede på siden.

Kongekampen plakater - visuel identitet Kongekampen flyer grafik Kongekampen design af mad- og drinksbilletter Kongekampen design af holdkort Kongekampen design af program for dagen Kongekampen design SoMe grafik - cover Kongekampen countdown SoMe grafik Kongekampen oversigtskort af pladsen Kongekampen design af id kort til staff Kongekampen design af diplom til vinder af Kongekampen
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL
C-PORTFOLIO - Dribbble

Følg mit grafiske arbejde på Dribbble

dribbble.com/caspergj