Projekt: Kongekampen 2017

Kongekampen er Esbjergs største event for studerende. Kongekampen er en årlig begivenhed, hvor de enkelte studier dyster mod hinanden i en høvdingeboldturnering. Begivenheden er arrangeret af studerende fra foreningen Social Aktivitet Mellem Studerende (SAMS) og afholdes i samarbejde med Sport & Event Park Esbjerg på Flexbanerne ved Blue Water Arena.


Arrangementet består af to dele; Høvdingeboldturnering for de studerende og Kongekampen After Party, som en stor fest der afholdes i Blue Water Dokken - i år med selskab af live act TooManyLeftHands.


SAMS kontaktede C-PORTFOLIO for at få hjælp til at udvikle grafisk materiale til Kongekampen 2017, herunder plakater til Kongekampen og Afterparty, flyers, diplomer, nametags, drinks- og madbilletter, samt diverse markedsføringsmateriale til sociale medier og web, som holdkort design og skabelon, program for dagen, oversigtskort, grafik til infoskærme til studiestederne, samt grafik til opslag på sociale platforme som Instagram og Facebook.


Alt materiale er udarbejdet i tæt samarbejde med marketingsafdelingen bag Kongekampen. Læs en udtalelse fra Henriette Nørgaard Jensen længere nede på siden.


SE PRÆSENTATIONSVIDEOEN FOR KONGEKAMPEN 2017

SE AFTERMOVIE FOR KONGEKAMPEN 2017

GÅ TIL KONGEKAMPEN.DK

FACTS OM KONGEKAMPEN

Kongekampen er en årlig begivenhed arrangeret af studerende fra foreningen Social Aktivitet Mellem Studerende (SAMS).


Holdene der stiller op til Kongekampen repræsenterer deres studie og dyster mod andre i høvdingebold.


I 2017 har Kongekampen 5 års jubilæum, og i samarbejde med SEPE afholdes turneringen på Flexbanerne overfor Blue Water Dokken.


Efter turneringen er der Kongekampen After Party i Blue Water Dokken for alle over 18 år.

Kongekampen plakater - visuel identitet Kongekampen plakater - visuel identitet Kongekampen flyer grafik Kongekampen design af mad- og drinksbilletter Kongekampen design af holdkort Kongekampen design af program for dagen Kongekampen design SoMe grafik - cover Kongekampen countdown SoMe grafik Kongekampen oversigtskort af pladsen Kongekampen design af id kort til staff Kongekampen design af diplom til vinder af Kongekampen
Få et uforpligtende tilbud på din grafiske opgave. SEND FORESPØRGSEL